aku ler

camne ko nak describe diri ko sendiri?buleh ker?wajar atau tidak?ntah la. aku ni pada dasarnya seorang yang rajin, berhemah-tinggi, bersopan-santun, penyayang, wanita-melayu-terakhir, selubung. tapi fa’el(dalam bahasa arab mean perbuatan) aku ini sering disalahertikan. ada ke patut diorang ni kategorikan aku sebagai manje-manje-ghimau, brutal, mafia?? tak patut . tapi semuanya tidak memberi kesan pada aku.aku peduli hapa dengan orang pikir. bak kata en.faeez, ‘you can’t pleased everyone’.selagi aku tidak menyusahkan orang lain, tidak mendatangkan dosa sesama manusia yang mana hanya manusia yang buleh mengampunkan manusia, aku akan tetap meneruskan gaya-mutu-keunggulan hidup aku ni.
aku juga dalam usaha mengembangkan skill aku men’tacap’ rumah dan bilik aku sesuke hati aku. market beb…rumah gua. pueh ati. salah satu cara aku bermeditasi selain memasak. ya! memasak adalah salah satu cara aku berkomunikasi & bermotivasi dengan diri aku sambil menambahkan koleksi resepi bunuh-diri aku.tu lah dio..camno nak diet? dah masak kang musti kena test kan..jadi sape yang bersalah sekarang??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: