Azam Semester Baru

Bermula semester baru ini aku berazam untuk membaca dengan lebih banyak, menulis dengan lebih baik dan mengalih bahasa (translate) untuk menambahkan perbendaharaan kata Bahasa Inggeris aku memandangkan salah satu subjek untuk semester ini ialah English for Education, by En. Nor Azha Paiman (oh, ini harus disertakan dengan gambar nih! nanti ya:).

Aku mensasarkan untuk dapat 4flat semester ini. Doakan aku berjaya ya!
(Walaupun Awal Muharram ada lagi sebulan, aku tetap berazam sekarang) hehe.

Aku juga berazam untuk mengurangkan luahan perasaan aku di blog aku ni. Aku akan menulis sesuatu yang lebih berilmiah, bukan lagi seperti sebelum ini….err..boleh ke? Kita cuba lah kan? Aku nak spend masa lebih banyak di PTSL lah lepas ni :p

p/s : oohhh…belum pergi ambil lagi sijil dekan untuk semester lepas lah!

:))

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: