Hai

Lama jugak laa aku tak update blog-blog aku.

Ikutkan banyak juga cerita menarik yang aku nak kongsi tapi serius, kekangan masa membuatkan aku terkejar-kejar dalam semua hal.

Kesihatan terganggu, hubungan terganggu…tanggungjawab sebagai pekerja, sebagai ibu, sebagai isteri..hmm…boleh juga dikatakan terganggu (walaupun peratusan hanyalah kecil).

Bila jadi begini aku terfikir, apa betul kah tindakan aku ini?

Last entri aku pasal exam. Hujung minggu ini juga adalah kertas akhir untuk semester ini. Rasa macam ceritehaku ni tak sesuai untuk blog ni. Rasa macam selfish sangat, sebabnya instead cerita pasal aku…sebenarnya lebih banyak luahan perasaan bila hati gundah gulana.😦

p/s : hectic week actually. tanggung kerja zafir yang isteri cuti bersalin, ida yang pergi kursus, 2 paper hujung minggu ini yang hanya ada kurang 5 hari untuk ‘maraton’ semua syllybus. haih~😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: