Archive for Julai 2011

Tensionsssssss!!

Julai 29, 2011

Arrggghhhhh..tension pale otak aku malam tadi. Semangat meluap-luap nak menjahit..tetiba tali mesin jahit aku terpotosssssss!!!! Aduyai~ Omak, memang akak terpakso laa pinjam mesin omak yang mahal tuuuuuu..heh.

Harini jugak kat opis ni ado pulak makan-makan, sempena menyambut puasa minggu dopan. Abih laa diet aku. Ntah berapo banyak kalori aku dah amik harini. Lomaakkk…lomaakkk… payah bona nak ilangkan dari badanku ini. heh~

Advertisements

Mato den mengantuk..

Julai 21, 2011

Maso den menulih ni pon mato den macam di gam-gam. Tadi bawak moto pon sambil lolap sebolah mato.haha. Nasib baik sompek sampai opis. Lepas ketip jo kad, aku pon ‘check-in’ kat tempat biasa sampai pukul 8.30am. Ini semuo garo-garo makan ubek selsomo, idung den yang tasumbek ni.

Den nak siapkan kojo lopeh tu nak poie ‘check-in’ sekali lagi….

Sekian cerito den kali ni.Tata.

Hai

Julai 8, 2011

Lama jugak laa aku tak update blog-blog aku.

Ikutkan banyak juga cerita menarik yang aku nak kongsi tapi serius, kekangan masa membuatkan aku terkejar-kejar dalam semua hal.

Kesihatan terganggu, hubungan terganggu…tanggungjawab sebagai pekerja, sebagai ibu, sebagai isteri..hmm…boleh juga dikatakan terganggu (walaupun peratusan hanyalah kecil).

Bila jadi begini aku terfikir, apa betul kah tindakan aku ini?

Last entri aku pasal exam. Hujung minggu ini juga adalah kertas akhir untuk semester ini. Rasa macam ceritehaku ni tak sesuai untuk blog ni. Rasa macam selfish sangat, sebabnya instead cerita pasal aku…sebenarnya lebih banyak luahan perasaan bila hati gundah gulana. 😦

p/s : hectic week actually. tanggung kerja zafir yang isteri cuti bersalin, ida yang pergi kursus, 2 paper hujung minggu ini yang hanya ada kurang 5 hari untuk ‘maraton’ semua syllybus. haih~ 😦