hoyeh. tak sangka. habis sepenggal suda. 7 more to come. harap sampai ke akhir lah perjuangan aku ni.

bajetnya, macam-macam nak buat cuti (6 minggu sahaja occay). tapi baru satu setel – kemas bilik Lisa.ok laa tu, daripada takde.

tapi kan, hampir 20 minggu bertungkus lumus dengan buku, bila free macam ni pale otak jadi buntu plak. mula-mula rasa syok, pastu dah start boring. gua rasa gua memang suke study pecah pale laaa….walaupun ntah apa motif cont study ni ntah. nak kata terjamin masa depan, tak jugak. harapan dan doa : moga diberkati dan dirahmati. AMIN.🙂

p/s : aku bosan. sebab tu update blog.haha. (dulu takde masa, walaupun banyak benda nak share :p)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: