Archive for Januari 2011

Januari 25, 2011

hoyeh. tak sangka. habis sepenggal suda. 7 more to come. harap sampai ke akhir lah perjuangan aku ni.

bajetnya, macam-macam nak buat cuti (6 minggu sahaja occay). tapi baru satu setel – kemas bilik Lisa.ok laa tu, daripada takde.

tapi kan, hampir 20 minggu bertungkus lumus dengan buku, bila free macam ni pale otak jadi buntu plak. mula-mula rasa syok, pastu dah start boring. gua rasa gua memang suke study pecah pale laaa….walaupun ntah apa motif cont study ni ntah. nak kata terjamin masa depan, tak jugak. harapan dan doa : moga diberkati dan dirahmati. AMIN. 🙂

p/s : aku bosan. sebab tu update blog.haha. (dulu takde masa, walaupun banyak benda nak share :p)

Advertisements

AKU SUKA amin~~

Januari 25, 2011

haaaa…suspen tak tajuk aku? hahahaha…
anyway, aku start jatuh cinta dengan amin 10 tahun yang lepas. bagi aku, amin pembantu yang sangat menyenangkan ati aku. tapi susah laaa nak jumpa sekarang ni. tup-tup cc shima cakap dia ada.

taraaa…

ehem, aku bukan ejen occay! cuma untuk kebaikan bersama, apa salahnya berkongsi kan? sharing is caring~~ siyes. amin ni sangat bagus. kalau seluar jean hangpa haprak sebulan tak basuh, hang rendam jer ngan amin malamnya. Siangnya dah buleh basuh masuk mesin. Konfem tak busuk/masam (macam kebanyakkan serbuk pencuci murahan). Mahal ker???? hahahaha…taklah mahal sangat, tapi mahal sket ar dari harga serbuk pencuci yang ada di pasaran. RM16 untuk 1.5kg. Buleh laa kan?

siyes teruja ni weh. tak sabar balik ni nak mendobi baju budak-budak ni yang ada kotoran degil~

chow. 🙂