Ramadhan coming……..soon!

Alhamdulillah. Macam tak sabar pulak rasanya. Tak sampai seminggu lagi akan berada di bulan Ramadhan al-Mubarak.

And…intend to continue the plan so called as “DIET” which been failed so many time.hehehehehe. Tapi kali ni macam bersungguh sikit. Umur dah masuk 3Series ni…badan macam tak best jer. Must do something! Tak sabar nak masuk rumah baru, nak re-schedule life..put some of excersice, cut off the fat…oil….hmm….kena makan rebus-rebus dan bakar sahaja gamaknya.huhuhuhuhu.

Oh ya. Rasanya tak maklumkan di sini lagi yang saya telah bekerja di Putrajaya hampir sebulan. <—– *skema ayat ko*

Setelah hampir sebulan disini, kerja pon masih takde yang tetap…cam lembu da…suruh itu, suruh ini…buek jo lah. Travelling was ok so far, punch card pon santek gittew *selama ni….haih~*.

Bab makan….hmmm….susah sikit kot. Yang murah jauh plak, yang lainnya tak sedap dan tak banyak pilihan. Tapi ok lah untuk aku yang memulakan diet di sini. Sekarang ni, no more nasi lemak or roti canai for breakfast. Kalau tak roti…aku amik oat atau sekadar minum untuk lapik perut. Sepatutnya juga aku tak boleh ambil heavy lunch as i dont do much move/work. Tapi lapaq laa weehhhh. huhuhuhuh. Sebab tu mengharapkan Ramadhan ini membantu aku lebih berdisiplin. Insya-Allah, AMIN.

Chaiyok Sue.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: