Tak Geli Hati Lagi :(

Aku rasa aku semakin kehilangan sense of laugh sebab aku semakin sukar ketawa bila aku buat hopping ke blog-blog kegemaran aku. Ataupun mereka juga telah hilang sense of humor dan semakin serius seperti aku? Apakah faktor usia dan sekeliling membuatkan kami lebih ‘matang’? Ah ah..nak ‘tembak’ aku dengan kata aku dah tua lah tu!

Kadang-kadang aku suka sikap baru ini sebab aku nampak lebih genius dan sangat diktator. Pintar dan kejam dan. Berkepimpinan dan zionis. HAH! Berkati-kati jeles korang kat aku.

Cuma aku perlu upgrade diri aku dari ‘kembang setaman’ ke geli-geli-sedap-ah-ah. Baru nampak lebih keji. Kena fokus dan sungguh-sungguh. Oleh itu, aku perlu meletakkan beberapa gambar idola aku, supaya makin kerap aku melihat gambar mereka semakin membuak-buak semangat aku. ceeehhhhhhh….

Lindsay Lohan. Mula-mula aku memang nak jadik macam Lindsay tapi bila dah kurus kering geli-geleman pulak aku tengok. yucks! Aku adore badan dia lama dia. Cuma aku nak jadikan spirit dia sebagai contoh.

Hillary Duff. Dia ni dengan Lindsay Lohan kan seteru. Tapi aku memang adore kedua-dua punya body lama. Tapi Hillary nampak lebih gojes bila kurus. Ok lah. Aku jadikan Hillary sebagai idola. Yeay~

Harap-harap buleh tempah kebaya raya ni.🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: