mesej dalam cuti hrmis : demam.hidung berdarah.gile seram.

suke gile ngan aku nyer mesej dalam permohonan cuti hrmis aku. hahaha.abeeess….asal aku tak datang, cakap banyak. time aku datang menikus je korang.

ekceli harini aku ada mood nak menulis sebab ‘tiada kesenangan di dalam hatinyer’ (baca ikut intonasi Johan Raja Lawak). Hati tengah panas, mood menulis meluap-luap. Disusuli pula dengan kelajuan lelehan hingus ku ini. eh eh terasa masin lah. ala….hingus cair lalu termasuk dalam mulut sikit laaa…..HAHAHAHAH. aahhh~~ geli laa konon korang tu. Tak cukup dengan lelehan hingus, mata juga berair. eh tidak, gua tak tacing pape pon. ni semua BAHANA flu fever laaa ni. ada lagik!! dah aku ingat aku demam panas dalam, bantai minum air asam jawa. daaaahhh perut aku ni macam ada blender daaa…mau cirit baeeekkk punyer ni.

Ok lah. gua nak pergi memerut kat toilet. bai.

4 Respons to “mesej dalam cuti hrmis : demam.hidung berdarah.gile seram.”

  1. kecum Says:

    ces…jijik plk membaca artikel ni…makanan yg on the way masuk dlm perut ni bley u turn kluar…ish2 klu sesiapa yg nak kuwus cpt leh le baca…su klu amik gambar lelehan ni lg gempak akk rase..hehehehehe

  2. Bizpermata Says:

    hahahahahahaha….. gile kentang akak nih… lawak sssiiihhhh akak punye artikel… hohooooooo…. bikin i gelak sorang2 kat tempat ni haaa… keh keh keh.. tak senunuh punye statement… geli beb.. hahahahaa… lawaks!! apapunj kak sue mmg RAAAWWWKKSSS!!! hehee

  3. sue-si-tuan-tanah Says:

    kecum : hahahahaha. tapi aku tak kuwos2 pon kak baca statement ni. hahahahaha

    eila : gelak sesorang je laa ko ni. seb baek kak ton takde…klo tak sure dia da sound. heeeeeeeeeeeee🙂

  4. armouris Says:

    info tentang hidung berdarah di SIHAT SELALUHidung Berdarah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: