Archive for Februari 2010

Lupa

Februari 28, 2010

eh.eh. ada orang lupa laaa…dia baru nyanyi harini. :p

Advertisements

dekat dah..

Februari 20, 2010

*Melihat kepada mereka yang disambut meriah hari lahir oleh orang tersayang*. Best pon ada, macam geli pon ada. *eh, eh.aku tak jeles pon*. Best bila benda tu hanya untuk kita, tapi naik geli bila kau nak post2 benda macam tu kat bukumuka kau. ala…geli laa weehhh.

*Melihat pula kepada mereka yang seperti aku, yang lebih dewasa dan matang dalam hal2 menyambut hari kelahiran. – ecehhhh*. Ntah apa yang special sangat penambahan umur ni ntah. Patut makin takut..sebab umur makin meningkat tapi amalan tersekat-sekat. haih~~

Sebenarnya sepanjang aku hidup, buleh kire dengan bulu ketiak (mean bulu ketiak aku sikit laa.hikhik), berapa kali aku dapat hadiah di hari lahir. sebenarnya juga, itu bukanlah perkara penting dalam hidup aku. banyak benda aku aku kena buat dan tak habis-habis nak buat.

Seperti juga mereka-mereka-yang-matang-menyambut-hari kelahiran seperti aku ini, merekea cuma buat wishlist walaupon takde sapa pon akan sudi memberi apa yang aku wish.HAHA. perhaps this will more like my target to get those things.heh. tak dapek maso hari jadi pon takpo. takdo masalah sebona eh. eh ikut suko aku lah. tulih jo lah apo kau nak tulih sue oii!

Ok. Semenjak dua menjak aku menjadi peminat AFC, ni adalah dua benda yang aku teringin sangat nak dapek. hehe.

taraaaaa. ini lah dia green pan idaman aku.

DAAAANNN…

uiks. senjata?? bukan, bukan. ini laaa pisau memasak idaman aku.

kelebihan dia? sila lihat di sini.*ini iklan. KAI, sila bayar aku*

Harap dengan kehadiran dua menatang ni, skill memasak aku akan meningkat pada tahap yang membanggakan.*skema ayat kau*

Apa yang paling penting dalam hidup aku ini adalah anak-anak.Jadi, menjelang kepeningkatan ini aku akan menambahkan lagi doa aku:-

Agar aku di beri kesihatan yang berpanjangan,

Agar boleh aku bekerja – dimurahkan rezeki,

dan mampu menjaga anak-anak aku dengan lebih baik,

Juga agar dapat aku meningkan amalan aku supaya sentiasa berada dalam Iman dan Islam. AMIN.

Ini Entri Lepas Geram

Februari 4, 2010

Ok. Sila hindarkan diri anda dari terus membaca entri di bawah kerana terlalu banyak unsur mencarut yang akan memudaratkan.

Bangang laa kau ni. Apa kau sakit hati sangat dengan aku? Aku kebas boyfriend kau ke? Aku rasa kau takde booyfriend sebab perangai macam orang kampung kolot tu tiada siapa yang mahu. Bodek?? Lagi laa nampak sangat ketololan kau. Aku kemas bilik baucar ni untuk elakkan baucar 15 tahun lepas yang sepatutnya sudah boleh dihapus, bertimbun di sini. Tapi kau lebih rela tidur kat dalam bilik baucar ini pada waktu pejabat dengan rambut yang bersepah-sepah ditepinya, dan marahkan aku sebab dah keluarkan semua baucar itu dan menjadikan bilik ini sempit , DARIPADA menolong dan bekerjsama menyiapkannya bersama???

Sepatutnya kau tolong kemas sekali tapi ini yang kau canang pada semua orang apa yang aku buat ini untuk kepentingan aku. Nak tak nak aku terpaksa sebut, BABI lah kau ni!

luculahkauni.

Februari 3, 2010

“cerita orang yang usaha gila-gila nak jadi kaya.. nak ubah hidup.. nak tingkat taraf hidup.. ubah cara hidup.. bla bla bla..” dengan membeli handphone mahal-gile-tak-hengat-tak-padan-dengan-gaji-kau.