bibik larikkk…

penat jer laa aku berangan nak pakai maid. siap dah interbiu konon. tapi seb baik gak dia cabut sebelum dia start kerja. kalau dah kerja then cabut camne??? lagi somak palo den..

tapi camne pon start next year (paling lambat bulan 6) nak gak pakai maid. tolong woi carik kan…

2 Respons to “bibik larikkk…”

  1. kecum Says:

    akk rasekan su kena cari kat indon @ thailand @ filipino..aaa sana banyak le. nak senang cari kat chowkit atau bukit bintang

  2. sue Says:

    ah. susah susah, saya sajalah menetap kat sana.ehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: