Family Day PNM(Finance Dept) @ Costa Rica, Lukut – Port Dickson.

Nama jer family day tapi anak-anak aku buat hal diorang jer. Suke hati jer. Aktiviti diorang mandi-mandi-mandi & mandi!. Ikut jer…asal korang happy. Paling tak best, semua tak selera makan. Ntah apa hal aku pon tatau. Aku bajet dah senang hari aku tak payah pikir nak masak pe kat sana. Tapi balik jer dari PD aku terus masakkan Daniel – mee bandung & Lisa/Darwisy –  mee kicap. Licin. Bagus. ces…

sampai umah, korang mandi lagik! sah laa korang ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: