Happy Birthday Adeq!

Rini birthday adik gua, NURFATHIAH.
Akak doakan kau berjaya dunia dan akhirat.

Kalau kau malas dah nak belajar, kau kawin jer laaa. ahahaha…


p/s : ini gambar adeq zaman dolu-dolu. skang ni adik suda ta macam ni lg…kikikiki

2 Respons to “Happy Birthday Adeq!”

  1. ::aku ler:: Says:

    dia da join da club laaa….hikhikhik

    ateh, tolong bt hebahan….

    Jabatan Penerangan sedang menjalankan kajian untuk mengetahui penerimaan rakyat terhadap kepimpinan Y.A.B Perdana Menteri. Mohon kerjasama anda untuk meluangkan sedikit masa menjawab soal selidik ini dan mohon untuk menghebahkan kajian ini kepada umum. Kerjasama anda amat dihargai.

    Bagi sesiapa yang mempunyai blog, sila link/pautkan kajian ini di dalam blog masing-masing.

    URL Kajian PM ini ialah http://161.142.161.85/kajianpm. Pautan bagi kajian ini juga boleh didapati di Laman Web Jabatan Penerangan dan Blog Dato’ KP.

  2. haku Says:

    tabley bla. buat hebahan kat blog gua..seb bek kita satu kementerian. heh.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: