Archive for November 2009

I – GGD

November 30, 2009

And I’d give up forever to touch you,
Cause I know that you feel me somehow.
You’re the closest to heaven that I’ll ever be,
And I don’t want to go home right now.

And all I can taste is this moment,
And all I can breathe is your life,
And sooner or later it’s over,
I just don’t want to miss you tonight.

And I don’t want the world to see me,
Cause I don’t think that they’d understand.
When everything’s made to be broken,
I just want you to know who I am.

And you cant fight the tears that ain’t coming,
Or the moment of the truth in your lies.
When everything feels like the movies,
Yeah you bleed just to know you’re alive.

And I don’t want the world to see me,
‘Cause I don’t think that they’d understand.
When everything’s made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don’t want the world to see me,
Cause I don’t think that they’d understand.
When everything’s made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don’t want the world to see me,
Cause I dont think that they’d understand.
When everything’s made to be broken,
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.

[maleh pikir tajuk]

November 25, 2009

Ntah apa yang aku makan semalam. Harini aku asik memerut jaa. Dah letih pegi toilet yang tak kondusif langsung ke arah ‘pemberakan’ efektif. Ces!


nah. amik kau. nak sangat kondusif kan?

Semak.

November 20, 2009

Assignment da lepas.
Mid-term da lepas.
ESOK presentation.
Minggu depan oral speaking.
Minggu lagi satu final exam.

Hadoyai!!!

Happy Birthday Adeq!

November 20, 2009

Rini birthday adik gua, NURFATHIAH.
Akak doakan kau berjaya dunia dan akhirat.

Kalau kau malas dah nak belajar, kau kawin jer laaa. ahahaha…


p/s : ini gambar adeq zaman dolu-dolu. skang ni adik suda ta macam ni lg…kikikiki

Bibik oh Bibik

November 20, 2009

Aku semalam interview seorang maid ni. Sebenarnya ni maid kawan aku-N. N kata dia tanak pakai maid dah. Tapi bila aku kata nak amik si maid dia cam refused sebab katanya maid ni pandai wat kerja so dia tatau lagi nak lepaskan atau tidak. Semalam juga maid ni datang rumah aku. Dia cerita (versi dia) :

Mak N sangat baik hati. Tidak pemarah orangnya. Kerja mudah walaupon penat. Tapi saya sangat takut sebab….abangnya Mak N mahu mengapa-apakan saya (rogol kau!). Bapak K mohon maaf dan sedikit takut juga kerna juga punya anak perempuan. (eh, eh, kenapa lak aku ceritakan cam dah versi indon lak. cibai)

Saya punya kelulusan sarjana dari Universitas Muhammadiyah Yogyakarta. Keluarga saya berlatar belakang seni. Saya bisa bermain organ dan menari juga mengajar vokal. Saya juga punya tali pinggang hitam untuk teakwando dan punya latar silat.

Whoa! Gile gempak ah maid gua.ahahaha (cam nak ilang akal jer). Ntah betul ntah tidak. Aku nak siasat tapi tatau cane. Aku nak percaya atau tidak? Aku pon tatau nak wat keputusan cane ni. Kalau tak amik maid, sapa nak jaga anak-anak aku masa aku pegi kelas? At least jugak, ada orang bantu aku kat rumah dan mudah sikit untuk aku study. Tapi bila fikir kejadian yang macam-macam berlaku kebelakangan ini aku jadi takut. Tolong woi…!

Ini kawan aku punya sms ( sebab sms ni laa aku jadik takut.dem!).

alo! kalau ada master xkan nak keje maid. speaking english laa kot ada master tu ek.ada black belt? nanti dia karate anak2 lu nanti…

hampeh!

FfY – CC

November 11, 2009

I don’t know but
I think i maybe
Fallin’ for you
Dropping so quickly
Maybe i should
Keep this to myself
Waiting ’til i
Know you better

I am trying
Not to tell you
But i want to
I’m scared of what you’ll say
So i’m hiding what i’m feeling
But i’m tired of
Holding this inside my head

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
And now i found ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

As i’m standing here
And you hold my hand
Pull me towards you
And we start to dance
All around us
I see nobody
Here in silence
It’s just you and me

I’m trying
Not to tell you
But i want to
I’m scared of what you’ll say
So i’m hiding what i’m feeling
But i’m tired of
Holding this inside my head

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
And now i found ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you

Oh i just can’t take it
My heart is racing
The emotions keep spinning out

I’ve been spending all my time
Just thinking about ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’ve been waiting all my life
And now i found ya
I don’t know where to
I think i’m fallin’ for you
I’m fallin’ for you
I think i’m fallin’ for you

I can’t stop thinking about it
I want you all around me
And now i just can’t hide it
I think i’m fallin’ for you (x2)

I’m fallin’ for you

Ooohhh
Oh no no
Oooooohhh
Oh i’m fallin’ for you

;/