Hasil Kerja @ artwork…(laahh sangaaattt)

Ok. Tote (eh, cane nak sebut ni? aku takleh ar…kang aku sebut, budak opis ni kata aku pervert) bag aku yang pertama. Kalau uwan aku ni dia panggil beg kain porcho (perca-kain lebih2). Omputih ni dia buat cantik2 lepas tu orang kita dok agung-agungkan sangat..sedangkan orang Melayu pon ada dah buat mende ni. Sape penah tengok alas kaki daripada kain perca? Cadar guna kain perca, tu ala-ala patchwork laa kan? Ni..ni..uwan aku buat lagi best, tudung saji daripada kotak rokok kau!! Gile kreatif arr nenek aku. Kalau ada lagi mende tu, pastu aku buat blog, pastu omputih tengok mesti diorang nak tiru punya aku cakap kau..

Camne pon aku memang mengaku aku dah terpengaruh..ehe..

beg
reversible tuuuu….luar dalam leh pakai
dalam-beg

Ni pulak Lisa punya artwork. Gunting dan tampal. Kali pertama menggunting. Lepas tu dia naik ‘sheikh’, abis pampers adik dia diguntingnya. Alahai anak mama..

lisa-gunting
lisa-art

Penat dah menyepahkan umah. Cuaca pon kebelakangan ni buat terbakar je kulit aku yang gebu ini.heh. Ok. Nah, berkubang time!!

berkubang

ehe…korang tu. mesti ingat aku yang berbikini kan? HAHAHAHAH

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: