Kenduri Kahwin Shukur Siri I

Lama dah tak update blog. Sibuk yang amat sangat. Ye laa…nak cuti pon masih berkira-kira. Alhamdulillah kesihatan anak pon baik. Jadi aku siapkan semua kerja-kerja di pejabat sebelum aku bercuti untuk membantu mak abah menguruskan majlis kahwin Cukoi. Here’s the outcome.perrghhh….

  • Alhamdulillah, selesai dah kenduri cukoi
  • Kenduri-kendara adalah sangat penat, ok?
  • Kepenatan berganda bila sehari sebelum kenduri mengharung banjir sedalam 1.5meter dan sejauh 1/2 kilometer. [err…sebelum tu aku menapak plak dalam 1/2kilometer dari tempat aku park kereta]
  • Gambar? Oh, ya. Masih menunggu dari sumber-sumber yang sahih. Minggu depan kot..

Lain-lain.

  • Adik dapat satu A sahaja but anyway her result are just ok …at least for her to continue study.
  • Lisa, pada hari kenduri (belah paginya) telah dilanggar motosikal…[err…dilanggar atau melanggar?]. Masa tu nampak macam ok tapi pagi tadi hidung dia berdarah…huhuhuh…sebab dia juga demam. Adakah berdarah sebab demam panas? Adakah demam pula disebabkan kemalangan itu? Alahai anak mama….mama sangat risau.

            p/s : aku ingat nak balik awal harini nak bawak Lisa pergi HUKM…

Ok.Adios..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: