geram.

GERAM 1
aku-yang-cun : hamboi..cantiknya.awat rajin sangat?
ahli PIIDLSM : biar la dia…dia nak tolong aku. aku ni kan dah tak larat.
sotong KURITA yang keji : memang laa kena cantek2. takkan nak hidup dalam kekotoran. tu laa sebab rumah orang melayu selalunya kotor.
aku-yang-cun : [dalam hati – eh. aku bukan kata suruh jadik pengotoq. kan ada perbezaan antara kotoq n cantek???. binatang-laut-yang-vodo! tetibe ko nak pissed-off sangat ni pehal????]

eee…geramnyer ngan binatang-laut-yang-vodo ni. ape dia ingat cantik sangat laa dan pembersih laa sangat dia tuh. dah sah-sah ko lagi pengotoq sebaabbb….ko tu STOR KUNYIT!…hua hua hua.

GERAM 2
Maz-Tot : Kak, ni ha..Kak-Perasan-Market-Evergreen suruh simpan borang kelompok ni sebab akak pakai kan?
aku-yang-cun : [dalam hati..lagi! – hooo…sebab aku yang selalu pakai, so semua lambak kat tempat aku laa???

apsal laa jumaat ini begitu menduga?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: