sebookkk!

mana janji kau sue? review filem ha..review masak pe laaa….

tu lah…hujung tawon camni laaa…sibuk. macam-macam mende nak buat.
Cuti sekolah lagi, cuti sedara mara kawin lagi, bulan Dec & Januari AKB pulak.
nak renew roadtax insurance, pegi gym lagi, nak balik awal & nak ajar daniel lagi. baju Marina Batrisya pon tak buat lagi…Nina, makteh tak sempat laa nak buat. cane ni?? sian Nina..makteh akan cuba yer..

tu tak pikir lagi nak cont study kat mana…course apa…adoyai…mak fenin nokkss!

di hari Sabtu yang bahagia senyap sunyi ni aku tengah wat penyesuaian dari bulan July utk P421 & C232…whatttsss???!!! kau gile…

mintak mahap la yer..chow..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: