abang kontraktor

dah hampir 3 minggu dah orang reno rumah mak aku tu buat kerja. tapi… ya ampun lambat macam kure-kure la ko bang. adik aku omar (ye.omar.aku tengah cakap pasal ko la ni.hahaha) dah memekak asal kontraktor aku ni lembab sangaaatttt!.

lek ar bro. abang mi a.k.a abang kontraktor ni buat kije bagus.kemas. tapi tu lah..melayu. kang aku cakap ramai yang sensitif. melayu ni memang lembabs (nah! hamik kau. aku tambah ‘s’ sebab lembab kemahin). sat ni baru jer telefon aku…nak story telling apa ntah. nak jumpe aku.(nak mintak simpati la kunun). argghhh. aku ni kan kejam. asal lak aku nak kena kesian ngan ko?? (tapi sebenarnya aku meme mudah kesian ngan orang pon.dem!)
dia kata anak dia demam panas teruk so tak dapat datang kerja arini.ok.(minggu lepas pon dah tak datang motor dia kena curik….katanyer…) dia kata lagi ada masalah lain. ok kali ke-2. dia kata lagi..nak mintak duit lagi. huih! kerja tak abis lagi dah nak mintak duit lagi. modal aku dah bagi dah… ni kira tak ok.

tapi takpe. sebab aku ni cool. aku akan jumpe ngan abang ni dulu. kite dengar dulu. (cool ape jadahnya klo asik kira duit nak terbang lagi!).

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: