marah

chilake nyer celcom! mintak tukar plan pon charge RM100. dah la tu bukan salah aku. aku dah inform diorang. mane la aku tau kena isik balik form tu. aku bukan kerja kat sana. klo aku kerja kat sana aku tau la..kan? dem!

mintak-mintak dapat la aku guna nombor aku yang santek tuh. dah la tu, nak redeem telefon yang kunun2 free tu pon kemahin la susahnya. ape jadah nya free tapi macam taknak bagi jer??

marah la ni.. ni tengah marah la. yer yer. bawak bersabar sue. aku bukan buleh marah-marah ni. aku rasa nak tido jer.bukan pe, aku nak menghilangkan rasa marah aku dengan tido. nanti bangun tido dah tak marah dah…(kunun la).hokhokhok.

kejap lagi aku kena lagi pergi Putrajaya. mesti depa tertanya-tanya asal aku asik pergi AG jer minggu ni….biarkan jer.hahaha. ok.~tata~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: