Archive for Ogos 2008

abang kontraktor

Ogos 20, 2008

dah hampir 3 minggu dah orang reno rumah mak aku tu buat kerja. tapi… ya ampun lambat macam kure-kure la ko bang. adik aku omar (ye.omar.aku tengah cakap pasal ko la ni.hahaha) dah memekak asal kontraktor aku ni lembab sangaaatttt!.

lek ar bro. abang mi a.k.a abang kontraktor ni buat kije bagus.kemas. tapi tu lah..melayu. kang aku cakap ramai yang sensitif. melayu ni memang lembabs (nah! hamik kau. aku tambah ‘s’ sebab lembab kemahin). sat ni baru jer telefon aku…nak story telling apa ntah. nak jumpe aku.(nak mintak simpati la kunun). argghhh. aku ni kan kejam. asal lak aku nak kena kesian ngan ko?? (tapi sebenarnya aku meme mudah kesian ngan orang pon.dem!)
dia kata anak dia demam panas teruk so tak dapat datang kerja arini.ok.(minggu lepas pon dah tak datang motor dia kena curik….katanyer…) dia kata lagi ada masalah lain. ok kali ke-2. dia kata lagi..nak mintak duit lagi. huih! kerja tak abis lagi dah nak mintak duit lagi. modal aku dah bagi dah… ni kira tak ok.

tapi takpe. sebab aku ni cool. aku akan jumpe ngan abang ni dulu. kite dengar dulu. (cool ape jadahnya klo asik kira duit nak terbang lagi!).

marah

Ogos 19, 2008

chilake nyer celcom! mintak tukar plan pon charge RM100. dah la tu bukan salah aku. aku dah inform diorang. mane la aku tau kena isik balik form tu. aku bukan kerja kat sana. klo aku kerja kat sana aku tau la..kan? dem!

mintak-mintak dapat la aku guna nombor aku yang santek tuh. dah la tu, nak redeem telefon yang kunun2 free tu pon kemahin la susahnya. ape jadah nya free tapi macam taknak bagi jer??

marah la ni.. ni tengah marah la. yer yer. bawak bersabar sue. aku bukan buleh marah-marah ni. aku rasa nak tido jer.bukan pe, aku nak menghilangkan rasa marah aku dengan tido. nanti bangun tido dah tak marah dah…(kunun la).hokhokhok.

kejap lagi aku kena lagi pergi Putrajaya. mesti depa tertanya-tanya asal aku asik pergi AG jer minggu ni….biarkan jer.hahaha. ok.~tata~