1,2..

hahaha. berjaya dah. tp cam tak berapa santek.tapi takpe. kata pertama kali.dengan sape la aku nak belajar mende neh. nak aku tanya kawan-kawan.(ma..aku dah utarakan persoalan ni kat kau), kang diorang tau lak aku buat blog neh.tak buleh..tak buleh.bahaye. tak sabar sebenarnya nak tulih.banyak mende nak citer neh. bukan apa, nak carik orang yang buleh dipercayai payah sket skang ni.nak cakap pape pon kena pikir lapan ratus juta kali.dah terkena dah sebelom ni beb..haru biru kelabu..

kadang-kadang ada mende yang kita nak utarakan dengan pandangan kita sendiri tapi disalah tafsirkan.manusia kan..biasa la camtu.tak salahkan diorang..sebab ada la alasan saintifiknya kenapa hampir semua manusia begitu (aku bab-bab sains ni memang failed tapi cerite CSI tu memang rancangan kegemaran tuh!)

eh.buleh ker aku tulih & submit macam-macam dalam satu hari? arghhh..mesti la buleh.kan motto aku “aku nyer ske”.gua nak diet sebenarnye tp gua tangguh minggu depan jer la..ha..jangan nak membuat bunyi yang biasa aku dengar..”hangat2 tahik ayam”..sebab aku dengan riaknyer nak mengatakan sekali lagi…suke ati haku a.k.a aku nyer sker..la kan…warghhhh wah wah wah…pueh ati.best btol rasa ari ni!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: